ÍGY DOLGOZUNK MI

A FOLYAMAT | ODT Productions

Kéz a kézben, együttműködve a megrendelővel, egy bevált stratégia alapján dolgozunk, amely segíti munkánk maximális hatékonyságát és a lehető legjobb minőségét. 

A stratégia alapelve a "User-driven Innovation", azaz a felhasználóból eredő innováció. A mai világban gondolkozás nélkül készülnek olyan tartalmak, melyek unalmasak, értelmetlenek és egyáltalán nem felelnek meg a célnak. 

Mi mindig a "MIÉRT?" kérdéssel kezdünk egy munkát, mely segít nekünk és partnereinknek jobban megérteni, mit szeretnének elérni a videóval, rövid filmmel vagy egyéb tartalommal. Ezzel sokszor jobb lehetőségeket és módokat találva, mint az eredetileg megrendelni kívánt projekt.

Az első lépésben a Konzultációban megértjük, mire van szüksége a megrendelőnek. Második lépésként a Megvalósításban megtervezzük és létrehozzuk az adott anyagot. Majd a Felhasználásban pedig segítünk a lehető legjobb eredményt elérni vele. 

KONZULTÁCIÓ
MEGVALÓSÍTÁS
Konzultáció
KONZULTÁCIÓ | ELSŐ FÁZIS

Sok cég elköveti azt a hibát, hogy belevág tartalmak gyártásába, majd amikor marketingre kerül a sor, az elkészült tartalom nem megfelelő a marketing célok elérésére.

Nálunk az első és legfontosabb lépés a partner cégével kapcsolatos lehetőségek feltérképezése, problémák megértése és az elkészülendő tartalom céljának pontos meghatározása.

Így tudjuk biztosítani, hogy az elkészült tartalom teljes mértékű elégedettséget fog okozni partnerünknek.

MEGVALÓSÍTÁS | MÁSODIK FÁZIS

A konzultálást követően egy tervet hozunk létre a tartalmak elkészítésére. A tervben minden részletre kitérünk, milyen jellegű videót csináljunk, forgatási napok, helyszínek, modellek, narráció, feliratozás, animáció stb.

A terv kidolgozása után, mindent egy szerződésbe foglalunk és elkezdjük a megvalósítást. "Csapó egy...:)"

Megvalósítás
FELHASZNÁLÁS | HARMADIK FÁZIS

A tartalom átadása után, a tartalom marketing felhasználásával kapcsolatos tevékenységekben tudunk segítséget nyújtani partnereinknek.

Legyen szó Facebook, YouTube, Instagram vagy bármely egyéb közösségi médiáról, csapatunk profi tartalomkezelési, marketing stratégia kidolgozási és kivitelezési háttérrel rendelkezik.

Szimpatikus, ahogyan dolgozunk?
Kérdésed van?